PSD: Siguranţa românilor, pusă în pericol pentru că Ludovic Orban ar fi rămas şomer

Postat la 13 martie 2020 78 afişări

PSD: Siguranţa românilor, pusă în pericol pentru că Ludovic Orban ar fi rămas şomer

PSD susţine că iresponsabilitatea liberalilor atinge cote inimaginabile şi că românii trebuie să ştie că sănătatea şi siguranţa lor a fost pusă în pericol pentru că Ludovic Orban ar fi rămas şomer, iar anticipatele ar fi picat.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PSD, motivul pentru care România nu are un guvern stabili este că singruul proiect de ţară al PNL, anticipatele, ar fi picat, dacă joi era învestit Guvernul Cîţu.

„Iresponsabilitatea liberalilor atinge cote inimaginabile. Cum să spui că PSD e de vină pentru că tu, premier desemnat, ai fugit cu 10 minute înainte de vot? Pentru că nu te votau nici colegii tăi?! Românii trebuie să ştie pentru ce sănătatea şi siguranţa lor a fost pusă în pericol! Pentru că Ludovic Orban ar fi rămas şomer, iar singurul proiect de ţară al PNL, anticipatele, ar fi picat! Acesta este singurul motiv pentru care ieri România nu a avut instalat un guvern cu puteri depline, în măsură să ia deciziile cruciale pentru sănătatea şi siguranţa românilor!”, se arată în mesajul postat de social-democraţi pe pagina de socializare.

Florin Cîţu şi-a depus, joi, mandatul de premier desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului. Liberalul a explicat, pe Facebook, că a luat decizia de a-şi depune mandatul „cu responsabilitate, transparenţă şi profesionalism”, subliniind că „preşedintele partidului trebuie să fie şi prim-ministru”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
romani,
siguranta,
ludovic orban,
pericol

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.