PSD şi PLR nu au încheiat nici acum protocolul de colaborare la guvernare

Autor: Liviu Dadacus Postat la 12 ianuarie 2015 43 afişări

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, după prima şedinţă a coaliţiei de guvernare din acest an, răspunzând unei întrebări, că PLR nu a încheiat nici până în acest moment protocolul de colaboare la guvernare cu PSD, care ar fi trebuit semnat la sfârşitul anului trecut.

„Da, este o întrebare bună. Azi am discutat aş spune aşa, rapid, asupra acestui subiect, pentru că celelate probleme sunt cu mult mai importante. Dar, fără îndoială, în perioada următare acest protocol va fi definitivat şi vom găsi un moment în care să facem oficializarea lui încă o dată, cu toate că, vă aduc aminte, a existat un moment în care am afirmat public cu toţii reconstituirea USL, înainte de începerea campaniei electorale”, a spus Tăriceanu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
PLR,
/actualitate/psd-si-plr-nu-au-incheiat-nici-acum-protocolul-de-colaborare-la-guvernare-13761367
13761367
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.