PSD, mesaj pentru Iohannis: Nu era mai simplu să mergeţi la strâns gunoaie aici, în Sectoru1 1?

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 iunie 2021 114 afişări

PSD, mesaj pentru Iohannis: Nu era mai simplu să mergeţi la strâns gunoaie aici, în Sectoru1 1?

„Nu era mai simplu să mergeţi la strâns gunoaie aici, aproape, în Sectorul 1, în loc să bateţi atâta cale până la râul Argeş?”, este comentariul postat de social-demoraţi la postarea lui Klaus Iohannis despre participarea la campanie „Let’s Do It, Romania!”.

„Nu era mai simplu să mergeţi la strâns gunoaie aici, aproape, în Sectorul1, în loc să bateţi atâta cale până la râul Argeş? Vă puteaţi urca pe bicicletă, nu era nevoie să turaţi motoarele diesel ale coloanei oficiale pentru <salvarea mediului>!!! #mediusănătos #fărăgunoaie”, este comentariul social-democraţlor.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la o acţiune „Let’s Do It, Romania!” şi a criticat autorităţile locale pentru că nu se implică suficient în protejarea naturii. Iohannis atrage atenţia că natura nu e o groapă de gunoi.

„Am venit aici să adunăm gunoaie, ca să adunăm gunoaie aruncate de concetăţenii noştri, care încă nu au înţeles, din păcate, că natura nu este groapă de gunoi”, spune Klaus Iohannis, prezent la o campanie „Let’s Do It, Romania!”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
iohannis,
facebook

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.