PSD l-a demis pe patronul de pompe funebre, numit de PNL, de la conducerea Spitalului Neamţ

Postat la 21 mai 2020 181 afişări

PSD l-a demis pe patronul de pompe funebre, numit de PNL, de la conducerea Spitalului Neamţ

Social-democraţii l-au demis pe Marius Ghineţ, patron de pompe funebre, de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ

El era, totodată, patron de pompe funebre. PSD a criticat Guvernul că pune în funcţii de conducere, la spitale, „coafeze, chelneri, patroni de pompe funebre”

Social-democraţii l-au înlăturat pe Marius Ghineţ, numit în funcţie de PNL, de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ, după ce PSD a acuzat, în mai multe rânduri, că Guvernul pune la conducerea instituţiilor medicale „şefi de pompe funebre”.

„Am demis patronul de pompe funebre de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ”, a anunţat preşedintele CJ Neamţ (PSD), Ionel Arsene.

PSD i-a criticat pe guvernanţi că pun în funcţii de conducere, la spitale, „coafeze, chelneri, şefi de pompe funebre”, aşa că l-au înlocuit pe Marian Ghiţă cu doctorul Silviu Dan Verzea.

„Cum nicio promisiune făcută nemţenilor nu rămâne neîndeplinită, vă anunţ că l-am demis pe domnul care se ocupa de pompe funebre şi am numit un om de o înaltă pregătire profesională şi morală, în persoana doctorului militar Silviu Dan Verzea”, a explicat Arsene.

El spune că „msi ales în această perioadă dificilă pe care o traversăm, fără niciun sprijin de la Guvernul României”, avem nevoie de profesionişti care să aibă competenţe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conducere,
neamt,
patron

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.