PSD: Guvernul a procedat bine cu CFR Marfă. Blaga se face de râs când trebuie să probeze acuzaţiile

Postat la 16 octombrie 2013 33 afişări

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susţine că Executivului nu i se poate reproşa nimic referitor la privatizarea CFR Marfă şi că preşedintele PDL, Vasile Blaga, "se face de râs" când trebuie să-şi probeze acuzaţiile, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Traian Băsescu.

PSD: Guvernul a procedat bine cu CFR Marfă. Blaga se face de râs când trebuie să probeze acuzaţiile

 "Domnul Blaga merge pe urmele lui Băsescu şi lansează insinuări cu privire la intenţiile Guvernului în procesul de privatizare a CFR Marfă. Ca şi Băsescu la momentul din CSAT, când nu a fost în stare să spună concret ce nereguli ar exista în procedură, Vasile Blaga se face de râs atunci când trebuie să probeze acuzaţiile. Nu poate să vină în faţa românilor cu mai mult decât un discurs pur politicianist. Nu se poate reproşa nimic Guvernului pe subiectul privatizării CFR Marfă!

S-au urmat toţi paşii legali, s-a discutat subiectul inclusiv în CSAT, iar finanţatorii internaţionali au acceptat procedura de privatizare. Însă nu se putea merge cu procedura până la capăt, atât timp cât nu exista siguranţa oferită de cumpărător. Instituţiile internaţionale aşteaptă din partea noastră eficientizarea companiilor prin privatizare şi nu distrugerea acestora!", se arată într-un comunicat al lui Ivan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/psd-guvernul-a-procedat-bine-cu-cfr-marfa-blaga-se-face-de-ras-cand-trebuie-sa-probeze-acuzatiile-11522050
11522050
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.