Predoiu: PDL depune moţiune simplă întrucât au fost afectate interesele CFR Marfă şi ale României

Postat la 15 octombrie 2013 37 afişări

PDL va depune la Parlament o moţiune simplă privind eşecul privatizării CFR Marfă, a anunţat, marţi, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, după şedinţa BPN al PDL.

Predoiu: PDL depune moţiune simplă întrucât au fost afectate interesele CFR Marfă şi ale României

 "Înregistrăm cel de-al treilea eşec major al Guvernului socialist Victor Ponta. După Oltchim şi Roşia Montană, acum avem eşecul privind CFR Marfă. Eşecul a devenit emblema Guvernului Ponta, eşecul a devenit un model de guvernare USL. PDL va depune o moţiune simplă întrucât au fost afectate interesele CFR Marfă şi interesele României prin decribilizarea ţării în ochii investitorilor", a susţinut Predoiu.

El a mai spus că Guvernul Ponta n-a dat dovadă numai de "incompetenţă" ci şi de "complicitate la acest eşec".

Predoiu a susţinut că, potrivit reprezentanţilor Consiliului Concurenţei, Guvernul a ştiut din vară că nu s-au depus toate informaţiile de către cumpărător şi Executivul nu a luat măsurile necesare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/predoiu-pdl-depune-motiune-simpla-intrucat-au-fost-afectate-interesele-cfr-marfa-si-ale-romaniei-11516419
11516419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.