PSD a stabilit să facă o singură nominalizare la prezidenţiale, urmând să se anunţe pe 1 august

Postat la 30 iunie 2014 21 afişări

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD, reunit în şedinţă informală la Orăştie, a decis, luni, să meargă cu o singură nominalizare pentru alegerile prezidenţiale, anunţul formal urmând să fie făcut la Consiliul Naţional din 1 august, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid participante la discuţii.

PSD a stabilit să facă o singură nominalizare la prezidenţiale, urmând să se anunţe pe 1 august

 Sursele citate au menţionat că liderii social-democraţi care au luat cuvântul în şedinţa de la Orăştie s-au pronunţat în sensul ca partidul să meargă cu o singură nominalizare pentru alegerile prezidenţiale.

Această decizie echivalează, practic, cu faptul că partidul nu va mai organiza alegeri interne.

Mai mult, potrivit unor surse, unii lideri s-au exprimat în sensul ca Mircea Geoană să nu îşi depună candidatura la alegerile preliminare din partid, opinând că formaţiunea trebuie să aibă o singură nominalizare.

”Discursurile au mers în acest sens (susţinerea unei singure nominalizări - n.r.). Decizia va fi luată la 1 august, la Consiliul Naţional”, au menţionat sursele citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/psd-a-stabilit-sa-faca-o-singura-nominalizare-la-prezidentiale-urmand-sa-se-anunte-pe-1-august-12860676
12860676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.