Prima şedinţă a noului BPN al PNL are loc marţi. Se discută despre sondajul pentru prezidenţiale

Postat la 30 iunie 2014 26 afişări

Prima şedinţă a BPN al PNL, după alegerea noii conduceri în Congres, va avea loc marţi şi se va discuta despre comandarea sondajului în baza căruia se va stabili candidatul liberalilor la prezidenţiale, Klaus Iohannis sau Crin Antonescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

Prima şedinţă a noului BPN al PNL are loc marţi. Se discută despre sondajul pentru prezidenţiale

 Şedinţa noului Birou Politic Naţional al PNL a fost convocată pentru marţi după-amiază, în cadrul reuniunii urmând să se decidă comandarea sondajului prin care liberalii să decidă, la nivelul Delegaţiei Permanente, între Klaus Iohannis şi Crin Antonescu, candidatul la alegerile prezidenţiale.

De asemenea, BPN urmează să aprobe numirea lui Marian Petrache în funcţia de secretar general al PNL, la propunerea noului preşedinte al partidului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prima-sedinta-a-noului-bpn-al-pnl-are-loc-marti-se-discuta-despre-sondajul-pentru-prezidentiale-12859730
12859730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.