Protestul AUR de la Palatul Parlamentului nu este legal, spun jandarmii

Autor: Laura Buciu Postat la 10 mai 2023 31 afişări

Două proteste au loc, miercuri, la Palatul Parlamentului, ambele organziate de AUR. Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei spun că acestea nu îndeplinesc condiţiile legale.

Protestul AUR de la Palatul Parlamentului nu este legal, spun jandarmii

Direcţia Generală de Jandarmi a municipiului Bucureşti a transmis, miercuri, precizări în legătură cu manifestaţiile aflate în desfăşurare la Palatul Parlamentului.

„În curtea obiectivului, are loc o manifestaţie de protest formată din invitaţi şi membri ai unei formaţiuni politice. În acelaşi timp, în exteriorul curţii, se desfăşoară o adunare publică nedeclarată, formată din alţi membri ai aceleiaşi formaţiuni politice, precum şi simpatizanţi ai acesteia. Manifestanţilor aflaţi atât in interiorul curţii Palatului Parlamentului, cât si în exterior, li s-a adus la cunoştinţă că activitatea desfăşurată nu îndeplineşte condiţiile legale, însă aceştia şi-au asumat răspunderea pentru acest lucru, refuzând să părăsească obiectivul”, transmite Jandarmeria.

AUR protestează miercuri faţă de legea prevenirii separării copilului de familie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
protest,
aur,
jandarm

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.