Protest spontan al şoferilor de la RAT Braşov. Niciun mijloc de transport în comun nu circulă în oraş

Postat la 07 iunie 2013 58 afişări

Şoferii de la Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov protestează vineri dimineaţă, refuzând să meargă pe traseu, nemulţumiţi că salariile nu le-au mai fost mărite de câţiva ani, iar la ora transmiterii acestei ştiri niciun mijloc de transport în comun nu circulă în oraş.

Protest spontan al şoferilor de la RAT Braşov. Niciun mijloc de transport în comun nu circulă în oraş

 Potrivit purtătorului de cuvânt al RAT Braşov, Silviu Ştefan, protestul spontan a fost declanşat de şoferii de autobuze, care ar fi trebuit să intre în cursă la ora 05.30, iar acestora li s-au alăturat, de la ora 07.00 şi şoferii de troleibuze.

"La această oră ar fi trebuit să fie pe traseu 140 de şoferi de autobuze şi troleibuze. În total avem circa 360 de şoferi, dar aceştia sunt solidari cu colegii lor. La această oră nu circulă niciun autobuz Singura revendicare a angajaţilor este cea legată de salarii", a declarat reprezentantul RAT Braşov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protest-spontan-al-soferilor-de-la-rat-brasov-niciun-mijloc-de-transport-in-comun-nu-circula-in-oras-10938418
10938418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.