Protest 10 august 2019: Ce politicieni au fost la mitingul din faţa Guvernului

Autor: Departamentul Social Postat la 11 august 2019 46 afişări

Mai mulţi politicieni sunt prezenţi sâmbătă în Piaţa Victoriei, la mitingul Diasporei. Mihail Neamţu a fost apostrofat de oamenii din piaţă pentru că a venit să facă politică, în timp ce Rareş Bogdan s-a oprit să felicite oamenii. Nu au lipsit nici Florin Cîţu sau Cossete Chichirău.

Mihail Neamţu a fost apostrofat, în timpul manifestaţiei ce marchează un an de la protestele din 10 august 2018. Acesta strângea semnături pentru candidatura sa la prezidenţialele din toamnă.

"Faceţi campanie electorală?" "Nu facem politică, nu strângem semnături", l-au certat oamenii pe Neamţu.

"Vă mulţumim că rezistaţi de doi ani şi jumătate. dacă nu eraţi, lucrurile nu ar fi arătat aşa pe 26 mai şi astăzi. Vedeţi cum stau ascunşi? Pentru că au 15%. Atunci c âând aveau 50% credeau că pot să călărească România", le-a spus Rareş Bogdan, europarlamentar PNL, celor prezenţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MITING,
POLITICENI,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.