"Proştii îl susţin pe tractoristul Dragnea. A făcut facultatea doar pentru că tatăl lui era miliţian". Moment incredibil în direct, în războiul Firea - Dragnea

Postat la 05 septembrie 2018 106 afişări

Gabriela Firea (46 de ani) are parte de sprijinul lui Gigi Becali (60 de ani) în conflictul cu Liviu Dragnea. Marţi, omul de afaceri, care-i este naş de cununie Primarului general al Capitalei, a lansat un atac incredibil la adresa şefului PSD.

"Proştii îl susţin pe tractoristul Dragnea. A făcut facultatea doar pentru că tatăl lui era miliţian". Moment incredibil în direct, în războiul Firea - Dragnea

În contextul unui adevărat război pornit de la dorinţa Gabrielei Firea de a o vedea pe Carmen Dan afară din Guvernul Dăncilă, fosta jurnalistă a făcut dezvăluiri despre strategia de manipulare pusă la cale de Dragnea imediat după huiduielile de pe Arena Naţională. Şi, pentru că rudele se ajută între ele, Gigi Becali nu a stat deoparte.

Ba dimpotrivă. A lansat un atac de nicăieri la adresa lui Dragnea, în direct: "Când văd atâţia proşti care îi iau apărarea lui Dragnea, pot eu să fac ceva? Ei au bani, câştigă alegerile. Eu nu am banii pe care îi are mafia lor. Nu mai am nici cuvinte de nervi.

Să pui oameni slabi ca să-i poţi conduce, asta-i tiranie. Ăia care îl apără pe Dragnea sunt proşti. Dragnea nici nu are dreptul să pună piciorul în România. A batjocorit o ţară. Nu mă mai sunaţi pe mine, că dau în Dragnea şi o să aveţi probleme. Măscăricii ăştia… Numai proştii îl pot susţine pe măscăriciul ăsta (Liviu Dragnea ). Un tractorist, a făcut facultatea că era tatăl lui miliţian. Dragnea te face să îl iubeşti pe Iohannis", a spus finanţatorul FCSB, la România TV.

Cititi mai muite pe www.mediafax.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.