Propunere in cazul cainilor comunitari: Eutanasierea celor nerevendicati sapte zile

Postat la 02 februarie 2011 31 afişări

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, ca legislatia in domeniul cainilor comunitari trebuie modificata, apreciind ca ar putea fi implementat sistemul pe care l-a intalnit in Franta, unde un caine nerevendicat timp de sapte zile este eutanasiat.

Lungu a spus, intr-o conferinta de presa, ca situatia cainilor comunitari nu poate fi solutionata in baza actualei legislatii, aratand ca sunt zone in municipiu unde seara locuitorii sunt terorizati de haite intregi de caini. "Degeaba sterilizam sute de caini pentru ca acestia ajung din nou in strada", a spus primarul. El care a subliniat ca se inregistreaza si un "trafic" de caini intre localitati, fiind adusi in oras caini care au fost adunati din alte orase. "Iubesc animalele, dar mai mult pretuiesc oamenii", a spus Ion Lungu, care considera ca in cazul cainilor comunitari ar putea fi implementat sistemul pe care l-a intalnit in Franta, unde un caine nerevendicat timp de sapte zile este eutanasiat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caine,
eutanasiere,
propunere,
Ion Lungu
/actualitate/propunere-in-cazul-cainilor-comunitari-eutanasierea-celor-nerevendicati-sapte-zile-7944314
7944314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.