Proprietara Etic Lady’s Fashion a deschis un magazin în centrul comercial Sun Plaza în urma unei investiţii de 70.000 de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 16 februarie 2015 503 afişări

Lanţul românesc de haine pentru femei Etic Lady’s Fashion s-a extins cu al zecelea magazin, în Centrul Comercial Sun Plaza. Este cel de-al treilea magazin Etic inaugurat în mai puţin de şase luni, după cel deschis în Băneasa Shopping City şi cel din Craiova, în Electroputere Mall Parc.

Proprietara Etic Lady’s Fashion a deschis un magazin în centrul comercial Sun Plaza în urma unei investiţii de 70.000 de euro

Magazinul din Centrul Comercial Sun Plaza se intinde pe o suprafata de 60 mp si a presupus o investitie de circa 70.000 euro.

Brandul Etic, deţinut de antreprenoarea Ana-Maria Coman, a intrat pe piata acum 15 ani si a ajuns in prezent la 10 magazine si o cifra de afaceri de 2 milioane euro. La inceputul acestui an, Etic a lansat si un magazin online. Ideea unei afaceri cu haine i-a venit Anei-Maria Coman în perioada în care era studentă în anul I la management în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, potrivit unui interviu anterior acordat Business Magazin. Antreprenoarea a început atunci, împreună cu prietenele sale, să vândă haine lucrate după după propriul gust în cadrul unor mici ateliere în piaţa Big Berceni din Bucureşti. “Când am început facultatea, îmi doream să cumpăr haine pe care la vremea respectivă nu le găseam pe piaţă, ţinând cont că marile branduri nu ajunseseră încă în România şi bugetul pe care îl aveam atunci ca studentă era mic“, îşi aminteşte Ana-Maria Coman, director general al Etic Lady’s Fashion, modul în care i-a venit ideea deschiderii unei afaceri când avea 19 ani.

Ana-Maria Coman a primit unul dintre premiile din categoria „Pariul BM pentru viitor“  în cadrul Galei CEO Awards 2014. Ea a declarat atunci că îşi propune ca în viitor, să ajungă cu magazinele sale în toate centrele comerciale din Bucureşti şi apoi din toată ţara. Până la finalul anului, proprietara Etic Lady’s Fashion intenţionează să deschidă şi un magazin online.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proprietara-etic-lady-s-fashion-a-deschis-un-magazin-in-centrul-comercial-sun-plaza-in-urma-unei-investitii-de-70-000-de-euro-13831110
13831110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.