Kim Jong-un a inspectat de la înălţime proiectul ”care va fi invidiat de întreaga lume”. Cum arată avionul personal al liderului nord-coreean - FOTO

Autor: Alexandra Vladescu Postat la 16 februarie 2015 91 afişări

Agenţia de ştiri oficială din Coreea de Nord a difuzat noi imagini cu liderul Kim Jong-un, la bordul avionului său privat, în timp ce inspecta construcţia unui proiect imobiliar în Phenian.

Kim Jong-un a fost fotografiat la bordul avionului său personal, în timp ce inspecta de la înălţime construirea unui proiect vast în Phenian, despre care liderul suprem a declarat că ”arată nivelul civilizaţiei poporului nord-coreean şi puterea mentală a armatei şi a poporului”, scrie The Telegraph.

Agenţia oficială KCNA a anunţat că liderul suprem a oferit ”ghidare la faţa locului” pentru construirea unui complex de locuinţe pentru oameni de ştiinţă.

Fotografiile difuzate de KCNA îl arată pe Kim Jong-un la bordul unui avion luxos, în timp ce se uită pe documente, dă ordine unor oficiali îmbrăcaţi în uniforme sau se uită pe geam.

Kim Jong-un ar fi declarat că proiectul ”magnific şi spectaculos” va ridica Phenianul la rangul unui oraş de clasă înaltă care va fi invidiat de întreaga lume.

Complexul de locuinţe va avea facilităţi medicale, un salon de frumuseţe, frizerie, baie publică, farmacie, restaurant, magazine şi bibliotecă. Kim Jong-un a dat indicaţii despre producerea mobilei şi dotărilor pentru apartamentele ”de cel mai înalt nivel”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kim jong un,
avion,
phenian,
coreea de nord
/actualitate/kim-jong-un-a-inspectat-de-la-inaltime-proiectul-care-va-fi-invidiat-de-intreaga-lume-cum-arata-avionul-personal-al-liderului-nord-coreean-foto-13831092
13831092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.