Proiectul de eLearning implementat în Kazahstan de Siveco - finalist la European IT& Software Awards

Postat la 27 februarie 2013 20 afişări

Proiectul de eLearning implementat în Kazahstan de Centrul Naţional de Informatizare (CNI) în parteneriat cu Siveco România a adus celor doi parteneri titlul de finalişti în competiţia European IT&Software Excellence Awards 2013, la categoria celor mai bune soluţii dedicate sectorului public.

Peste 4.200 de resurse digitale educaţionale au fost implementate în 537 de centre de învăţământ din Kazakhstan, pentru 27 de discipline şcolare şi vocaţionale, precizează un comunicat al Siveco România, companie condusă de Irina Socol, remis agenţiei MEDIAFAX.

"Suntem mândri că acest proiect dezvoltat pe parcursul unui an, cu scopul de a susţine programul guvernamental de dezvoltare a învăţământului din Kazakhstan, primeşte deja recunoaşteri la nivel internaţional şi suntem convinşi că nu va mai trece mult până va reprezenta un exemplu de bune practici şi pentru alte ţări din regiune. Până în 2015, elevii şi profesorii din peste 50% din şcoli vor beneficia de soluţia de conţinut digital dezvoltată de companiile CNI şi SIVECO România. Aceasta realizează o schimbare de paradigmă în abordarea procesului de predare şi învăţare, pe baza căreia se va asigura tranziţia învăţământului kazah de la forma sa tradiţională la un sistem educaţional informatizat", a declarat Nurgaliyeva Gul Kumashevna, preşedintele Centrul Naţional de Informatizare, Kazakhstan, citată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proiectul-de-elearning-implementat-in-kazahstan-de-siveco-finalist-la-european-it-software-awards-10607824
10607824
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.