Proiect pentru extinderea restricţiilor de circulaţie în starea de urgenţă, în discuţie la Guvern

Postat la 20 martie 2020 120 afişări

Proiect pentru extinderea restricţiilor de circulaţie în starea de urgenţă, în discuţie la Guvern

Guvernul a confirmat existenţa unui proiect de hotărâre pentru extinderea restricţiilor de circulaţie în perioada pandemiei. Raed Arafat, şeful Grupului de Suport Tehnico-Ştiinţific, care a propus documentul, a precizat pe Facebook că acest document există şi va fi discutat.

„Acest document este unul destinat analizei grupului de lucru tehnico-ştiinţific din cadrul Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale (CNSSU) de Urgenţă. Grupul are membri din mai multe domenii dar mai ales din domeniul medical, epidemiologic şi de boli infecţioase. Decizia finală asupra măsurile se ia la nivelul CNSSU în urma prezentării discuţiilor din cadrul grupului tehnic. Astfel, este posibil ca unele măsuri să fie luate, amânate sau respinse”.

Grupul de Suport Tehnico-Ştiinţific a propus următorul proiect de hotărâre, care urmează să fie discutat şi aprobat, cu sau fără modificări, la nivelul Guvernului.

Citeste aici textul proiectului:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiect,
guvern,
circulatie,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.