O companie din Timişoara donează tot profitul realizat anul acesta în Banat spitalului Victor Babeş

Autor: Ioana Matei Postat la 19 martie 2020 1519 afişări

O companie din Timişoara donează tot profitul realizat anul acesta în Banat spitalului Victor Babeş

Furnizorul român de energie electrică şi gaze naturale pentru societăţi comerciale şi locuinţe Restart Energy donează tot profitul realizat anul acesta spitalului Victor Babeş din Timişoara, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Initiativa si decizia de implicare apartine antreprenorului Armand Doru Domuta, care, de-a lungul timpului, a sprijinit domenii ca sanatatea, educatia si mediul inconjurator şi, in anul 2014, a contribuit la reabilitarea si modernizarea Salonului Elias din Maternitatea Bega din Timisoara, spun reprezentanţii companiei în comunicatul de presă.

„Credem cu tarie ca acesta este un moment critic, in care orice implicare salveaza vieti. Ne dorim sa sprijinim, cu tot ce putem, medicii si personalul medical, deoarece ei lupta in linia intai zilele acestea, si isi pun in pericol propria sanatate si siguranta pentru noi, toti ceilalti. Asadar, am hotarat sa donam tot profitul realizat in Banat, de la inceputul anului, cat si pe toata perioada crizei actuale, catre Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, in scopul achizitiei de consumabile si echipamente necesare ingrijirii pacientilor internati, pentru dotarea cu echipamente de protectie a medicilor si pentru programe de limitare a epidemiei Covid-19. Estimam ca valoarea totala a donatiei pentru anul 2020 sa se ridice la aproximativ 50,000 euro si speram ca modelul nostru de implicare să fie preluat si de alti antreprenori si de cat mai multe companii, pentru ca doar uniti reusim sa trecem peste aceasta provocare.” a declarat Armand Doru Domuta, director Restart Energy.

Totodata, incepand cu data de 16 martie, Restart Energy a creat o linie telefonica speciala prin care clientii din Timisoara si zonele limitrofe, aflati in autoizolare, pot solicita plata facturii la domiciliu, iar persoanele varstnice pot solicita sprijin in realizarea cumparaturilor de alimente sau medicamente.

Restart Energy este un furnizor national si independent de energie electrica si gaze naturale pentru locuinte si companii, cu 100% capital romanesc, infiintat in Timisoara, in timpul perioadei de liberalizare a acestui sector in Romania. 

Pentru mai multi ani la rand, a fost furnizorul cu cea mai mare rata de crestere din Romania. Impreuna cu serviciile de furnizare, Restart Energy ofera acces si la platforma Restart Energy Democracy, o platforma care permite schimburile directe de energie intre producatori si consumatori.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.