Proiect european de 4,8 mil. euro pentru amenajarea unei zone de agrement şi construirea unui centru multifuncţional în municipiul Turda, judeţul Cluj

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 03 decembrie 2020 29 afişări

Proiect european de 4,8 mil. euro pentru amenajarea unei zone de agrement şi construirea unui centru multifuncţional în municipiul Turda, judeţul Cluj

Primăria Turda a accesat un proiect european de 23,2 mil. lei (4,8 mil. euro), din care aproximativ 19,8 mil. lei (4 mil. euro) reprezintă sprijinul financiar nerambursarbil din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), pentru amenajarea unei zone de agrement şi construirea unui centru multifuncţional.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 13 - Sprijinirea regenerării oraşelor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 9b - Oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică şi socială a comunităţilor defavorizate din regiunile urbane şi rurale Obiectiv specific 13.1 – Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în oraşele mici şi mijlocii din România. Perioada de implementare a proiectului 66 luni.

  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
construire,
proiect european,
turda,
cluj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.