Programul teraselor se va prelungi până la ora 24

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 august 2020 71 afişări

Programul teraselor se va prelungi până la ora 24

Premierul Ludovic Orban anunţă că programul teraselor va fi prelungit cu o oră, respectiv vor fi închise la ora 24.00. Decizia urmează să fie integrată în hotărârea de prelungire a stării de alertă.

„Am avut mai multe solicitări legate de prelungirea programului până la ora 24 pentru terase şi mi-am dat acordul. Va exista o decizie, dacă nu cumva a şi fost aprobată, a CNSU, pentru a pregungi programul până la ora 24”, a declarat Ludovic Orban.

El a spus că vor exista şi alte modificri, dar că sunt „chestiuni mai mici”.

„Altele sunt chestiuni mai mici, legate de prezenţa la loturile naţionale a sportivilor care activează în alte ţări - să se permită fără a se aplica regulile de izolare. De asemenea, chestiuni legate de diplomaţie şi de corpul diplomatic”, a adăugat premierul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
terase,
stare de alertă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.