Programul Oficial de Internship al Guvernului României oferă 200 de locuri pentru tinerii absolvenţi

Postat la 03 mai 2018 87 afişări

Echipa de organizare a Programului de Internship al Guvernului, coordonată de secretarul de stat Oana Pintilei, s-a întâlnit, joi, cu studenţi de la SNSPA şi ASE, pe care i-a încurajat să aplice pentru celei 200 de locuri disponibile în această ediţie.

Programul Oficial de Internship al Guvernului României oferă 200 de locuri pentru tinerii absolvenţi

“Organizatorii programului guvernamental au prezentat studenţilor de la SNSPA şi ASE Programul de Internship şi i-au încurajat să aplice pentru unul din cele 200 de locuri disponibile în această ediţie, în Guvern, ministere, instituţii şi autorităţi publice. Înscrierile au început în data de 19 aprilie şi vor continua până pe 14 mai, iar programul de stagiu se va desfăşura în perioada 16 iulie -14 septembrie 2018”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Întâlnirile dintre guvern şi studenţi vor continua atât în universităţi din Bucureşti, cât şi în cele din alte mari centre universitare din ţară.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.