Programul, lansat pe piaţă odată cu prima versiune a Windows, pe care Microsoft îl elimină

Postat la 24 iulie 2017 290 afişări

Următorul update al Windows 10, numit Autumn (sau Fall, în SUA) Creators Update va veni cu o gamă variată de noi caracteristici, dar unul dintre programele-emblemă ale companiei, care defineşte experienţa Windows, va fi scos din facilităţile oferite de sistemul de operare: Microsoft Paint. Programul de editare popular în întreaga lume a fost deja trecut pe lista de lichidări de compania Microsoft.

Programul, lansat pe piaţă odată cu prima versiune a Windows, pe care Microsoft îl elimină

Acesta a fost lansat pe piaţă odată cu prima versiune a Windows 1, în 1985, şi este primul dintre modalităţile de creaţie grafică utilizate de specialiştii în domeniu, care a devenit, în acelaşi timp, parte integrantă a nucleului Windows, venind cu posibilitatea de a salva în format JPEG abia în versiunea Windows 98, informează The Guardian. 

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.