Pariu spectaculos pus de Ion Ţiriac: oferă un avion de lux din flota sa. "Îl dau pe loc cui reuşeşte să facă asta în România!"

Postat la 23 iulie 2017 1028 afişări

Ion Ţiriac spune că e gata să pună la bătaie un avion de lux din flota sa pe care să-l ofere politicianului care va reuşi să construiască în România "2.000 - 3.000 de săli se sport". În mod similar, la începutul anilor 2000 afaceristul paria cu premierul de atunci, Adrian Năstase, că acesta nu va reuşi să ridice cele 400 de săli de sport promise în programul de guvernare. Ţiriac a pierdut atunci pariul şi s-a ţinut de promisiune.

Pariu spectaculos pus de Ion Ţiriac: oferă un avion de lux din flota sa. "Îl dau pe loc cui reuşeşte să facă asta în România!"

Acum, afaceristul creşte miza considerabil, dar şi cerinţele. Aşteaptă construirea a aproape 3.000 de săli de sport şi în schimb oferă un avion de lux.

"Am pierdut un pariu cu Năstase (n.r. Adrian Năstase, fostul premier al României) când mi-am pus la bătaie Mercedesul! Atunci a făcut sălile de sport, iar eu nu credeam că le va face. Acum îmi pun la bătaie un avion de lux din flota pe care o deţin pentru cel care va face în România 2.000 - 3.000 de săli de sport! Eu dau avionul pe loc, ei să facă sălile! Mai am puse deoparte 100 de milioane de euro pentru construirea unui campus sportiv universitar! Vreau să facem grădiniţe olimpice pentru ca cei mai mici să facă sport", a declarat Ţiriac, citat de Dolce Sport, într-o conferinţă de presă în care a vorbit despre viitorul sportului românesc.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.