Program "rabla" pentru cărucioare de copii. Câti copii din România folosesc acelaşi cărucior

Postat la 02 aprilie 2013 29 afişări

Reţeaua de magazine Chicco a lansat un program de tip "rabla" pentru cărucioare şi scaune de maşină pentru copii, în contextul în care peste 80% din aceste accesorii sunt folosite, în medie, de câte patru serii de copii, a spus Ruxandra Burcea, directorul Chicco.

Program "rabla" pentru cărucioare de copii. Câti copii din România folosesc acelaşi cărucior

 "Un cărucior se foloseşte în medie de câte patru copii. Cărucioarele se dau mai departe la frate, la fin, la cumnat sau la prieten. În România, 80% dintre cărucioare sau scaune de maşină pentru copii sunt folosite de câte patru generaţii", a spus Ruxandra Burcea la o conferinţă.

Ea crede că doar 20% dintre copii beneficiază de cărucioare noi.

Cele mai scumpe cărucioare costă între 2.000 şi 4.000 de lei, iar cele mai ieftine ajung la 400-1.500 de lei.

"La noi, din cauza sărăciei, aceste produse se dau mai departe. Este grav să foloseşti un căucior sau scaun de maşină perimat tehnic şi care nu are toate sistemele de siguranţă. În fiecare an sunt noi descoperiri în domeniu", a mai spus Ruxandra Burcea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/program-rabla-pentru-carucioare-de-copii-cati-copii-din-romania-folosesc-acelasi-carucior-10707022
10707022
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.