Prognozele managerilor de companii: Tendinţe de creştere în industria prelucrătoare, construcţii şi retail

Postat la 28 aprilie 2014 37 afişări

Managerii companiilor anticipează, pentru trimestrul al doilea, tendinţe de creştere în industria prelucrătoare, construcţii şi comerţul cu amănuntul, şi o tendinţă de creştere moderată în sectorul serviciilor, faţă de primul trimestru, potrivit indicatorului sold conjunctural publicat luni de INS.

Prognozele managerilor de companii: Tendinţe de creştere în industria prelucrătoare, construcţii şi retail

 Astfel, managerii din industria prelucrătoare preconizează, pentru următoarele trei luni, o creştere a volumului producţiei (sold conjunctural +19%), potrivit datelor publicate luni de Institutul Naţional de Statistică, în urma anchetelor de conjunctură derulate în rândul managerilor societăţilor comerciale.

În ceea ce priveşte estimarea producţiei, pentru unele dintre activităţi se va înregistra tendinţă de creştere mai mare decât pe total industrie prelucrătoare şi anume: fabricarea băuturilor (sold conjunctural +57%), fabricarea produselor farmaceutice de bază şi a preparatelor farmaceutice, fabricarea calculatoarelor şi a produselor electronice şi optice şi fabricarea altor mijloace de transport (solduri conjuncturale +34%).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prognozele-managerilor-de-companii-tendinte-de-crestere-in-industria-prelucratoare-constructii-si-retail-12540032
12540032
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.