Prognoză SPECIALĂ pentru Capitală: Ploi torenţiale, vijelii şi grindină în următoarele zile

Autor: Andreea Smerea Postat la 01 iunie 2019 30 afişări

Meteorologii au actualizat, sâmbătă, prognoza pentru Bucureşti, avertizând că în următoarele zile se vor semnala ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină, temperaturile maxime situându-se între 24 şi 28 de grade Celsius.

Administraţia Naţională de Meteorologie avertizează că sâmbătă, probabilitatea pentru înnorări accentuate, averse şi descărcări electrice va fi în creştere începând din orele amiezii. Este posibil să se înregistreze cantităţi de apă de 3...7 l/mp şi izolat 10 l/mp. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15-16 grade Celsius.

Duminică, după-amiaza şi noaptea, instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi, posibil, grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15-17 grade Celsius.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PROGNOZA,
BUCURESTI,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.