Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni

Autor: Laura Buciu Postat la 01 noiembrie 2022 37 afişări

Temperaturile lunii noiembrie vor fi mai ridicate decât cele normale, potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni transmisă marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Doar spre finalul lunii, mediile termice încep să fie apropiate sfârşitului de toamnă.

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni

31 octombrie - 7 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai acentuată în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sudice, vestice, nord-vestice şi la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

7 - 14 noiembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în jumătatea sudică a ţării, dar mai ales în zonele sub-montane ale Carpaţilor Meridionali, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui uşor excedent, local, în extremitatea de nord a ţării.

14 - 21 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate de cât cele normale pentru acestă perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

21 - 28 noiembrie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă se vor situa în general în jurul celor normale, dar cu posibilitatea unui uşor excedent, local, în regiunile estice şi a unui uşor deficit în nord-vest.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
noiembrie,
temperatură,
meteo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.