Vreme în general frumoasă, şanse de ploaie în nord si sud-est. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Autor: Bogdan Enache Postat la 11 mai 2015 61 afişări

Vremea va fi în general frumoasă, cu înnorări după-amiaza şi seara la munte şi în regiunea de sud-est, temperaturile maxime urmând să ajungă până la 27 de grade Celsius miercuri, potrivit prognozei realizate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

ÎN ŢARĂ

Marţi, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza si seara, când izolat, îndeosebi în sud-est şi la munte, vor fi ploi slabe, de scurtă durată. În cursul nopţii nebulozitatea se va accentua treptat în nord-vestul şi nordul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sud-estul ţării şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 3 şi 14 grade.

Miercuri, vremea va continua să se încălzească, devenind uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros şi se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată şi posibil descărcări electrice, după-amiaza şi seara, izolat, în special în nord şi la munte, iar noaptea pe arii restrânse în vest şi nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade, iar cele minime între 5 şi 16 grade.

La Bucureşti, marţi, vremea va fi frumoasă.

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în cursul zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 9...12 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoza meteo,
vremea
/actualitate/vreme-in-general-frumoasa-sanse-de-ploaie-in-nord-si-sud-est-prognoza-meteo-pentru-marti-si-miercuri-14244471
14244471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.