Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni: Cum va fi vremea de Mărţişor

Autor: Laura Buciu Postat la 05 februarie 2021 516 afişări

În România temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în luna februarie, iar luna martie vine cu valori uşor peste cele specifice pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni: Cum va fi vremea de Mărţişor

8 - 15 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea de sud a ţării. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în zonele montane din vest şi nord, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

15 - 22 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

22 februarie - 1 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în nord-est. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil uşor deficitar în regiunile nordice.

1 - 8 martie

Mediile valorilor se vor situa uşor peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoză,
mărţişor,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.