PROGNOZA METEO. Codul portocaliu şi codul galben, menţinute până duminică seara

Postat la 25 ianuarie 2014 162 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, sâmbătă seara, avertizarea meteo cu cod portocaliu şi cod galben de viscol, după cum urmează:

PROGNOZA METEO. Codul portocaliu şi codul galben, menţinute până duminică seara

COD PORTOCALIU: În intervalul 25 ianuarie, ora 19 - 26 ianuarie, ora 22, viscolul puternic va continua în cea mai mare parte a Munteniei şi Dobrogei, în sudul Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor de Curbură. În aceste regiuni, dar cu precădere în judeţele Buzău, Brăila, Vrancea şi Ialomiţa, viteza vântului la rafală va depăşi temporar 70-80 km/h, zăpada va fi troienită, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 m. În sud-estul Dobrogei, mai ales la începutul intervalului, vor mai fi ploi şi lapoviţe, moderate cantitativ şi izolat se va depune polei.

COD GALBEN: În intervalul 25 ianuarie, ora 19 - 26 ianuarie, ora 22, în Oltenia, vestul Munteniei, sud-estul Transilvaniei şi jumătatea nordică a Moldovei va ninge, dar viteza vântului la rafală va fi de până la 45-50 km/h.

ANM precizează că va actualiza avertizarea meteorologică în cursul serii de duminică, 26 ianuarie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prognoza-meteo-codul-portocaliu-si-codul-galben-mentinute-pana-duminica-seara-11964916
11964916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.