Profit din gogosi

Postat la 16 ianuarie 2007 2 afişări

Francizorii de branduri cu gogosi au raportat pentru anul trecut cifre de afaceri in crestere. Cu toate acestea, profitul ramane inca modest.

 

GOGOASA INFURIATA. Anul trecut cifra de afaceri a producatorului de gogosi a fost de 1,3 milioane de euro, iar profitul brut raportat - 57.000 de euro.

 

IAMY. Redeventele de la cele 60 de gogoserii deschise, precum si profitul propriilor unitati i-au adus firmei din Suceava un profit de doar 20.000 euro, la o cifra de afaceri de aproape 1 milion de euro.

 

DAYLIGHT DONUTS. Brandul american are deocamdata doar trei puncte de vanzare in Bucuresti si cate unul in Galati si in Brasov, dar are planuri de extindere in orasele cu peste 100.000 de locuitori, in speta in centrele comerciale locale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Profit din gogosi
/actualitate/profit-din-gogosi-1007954
1007954
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.