Profi a ajuns la 166 de magazine

Autor: Anca Barbulescu, Ioana Mihai-Andrei Postat la 20 mai 2013 35 afişări

Reţeaua de supermarketuri Profi a ajuns la 166 de magazine prin deschiderea celui de-al optulea spaţiu din Sibiu. Noul magazin a fost inaugurat sub sloganul amical “Vecine Lidl, Bine te-am găsit!”, fiind amplasat peste drum de o unitate a lanţului german, în cartierul Terezian.

Profi a ajuns la 166 de magazine

Ca aproape toate celelalte magazine din reţea, şi în această nouă unitate accesul la internet este gratuit pentru cei care îi calcă pragul. Magazinul funcţionează în format standard, în locul unui fost supermarket, şi are o suprafaţă totală de 785 mp, cu o sală de vânzări de cca. 400 mp.

“Noi credem în concurenţa sănătoasă”,  a declarat Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food. El a adăugat că “de acum înainte, toţi cei care ne vizitează magazinele, indiferent dacă fac sau nu cumpărături, pot să se bucure de internet gratuit, prin WiFi”.

Clienţii au acces la parola care le permite să se conecteze gratuit la internet pe tot parcursul zilei respective, în interiorul şi în jurul magazinului. Singura excepţie este magazinul Profi din Sălaj unde, până în prezent, proprietarul spaţiului în care funcţionează magazinul nu a permis instalarea cablului care face posibilă furnizarea acestui serviciu.

Reţeua Profi are 89 de localităţi în 36 de judeţe. n segmentul supermarketurilor, ple plan local operează şi reţele precum Mega Image, Billa, Carrefour şi lanţuri deţinute de companii cu activităţi de producţie, precum Angst, CrisTim, Agricola, CarmOlimp sau Ana şi Cornel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
profi,
supermarketuri,
sibiu
/actualitate/profi-a-ajuns-la-166-de-magazine-10888125
10888125
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.