Producătorul românesc de mezeluri Vascar a ajuns la afaceri de 18 mil. euro anul trecut

Autor: Ioana Matei Postat la 07 februarie 2019 114 afişări

Vascar, unul dintre producătorii locali de preparate din carne şi conserve, a anunţat o creştere de 15% a cifrei de afaceri la finalul lui 2018 faţă de 2017, în contextul extinderii portofoliului şi a parteneriatelor cu marile reţele de distribuţie la nivel naţional. Aşadar, Vascar raportează o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro la finalul lui 2018.

Producătorul românesc de mezeluri Vascar a ajuns la afaceri de 18 mil. euro anul trecut

În volum, cea mai mare creştere procentuală este înregistrată de segmentul de carne fresh, +44%, creştere susţinută de extinderea gamelor din categorie. Categoria conserve a marcat o creştere în volum de 19.5%, în timp ce categoria mezeluri a crescut în volum cu 10%.

“Ne bucurăm că de la an la an reuşim să menţinem un ritm de creştere constant, sănătos. În 2019 ne propunem să continuăm extinderea distribuţiei la nivel naţional, astfel încât orice român să poată alege oricând un produs din carne de calitate, gustos şi sănătos de la Moldova în Bucate. Întotdeauna am pus preţ pe calitate şi transparenţă în relaţia cu consumatorii, o filosofie de business care ne-a ajutat să creştem. Ne dorim ca tot mai mulţi clienţi să aibă acces la produsele nostre, pentru că, o dată ce le-au testat sigur vor reveni şi altă dată”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.                                                                                                                                          

Înfiinţată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100%. Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajaţi, iar compania deţine o fabrică de procesare la Vaslui şi 18 magazine proprii în regiunea Moldovei.  

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
producator,
mezeluri,
afaceri,
trecut

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.