Producătorul de energie electrică şi termică ELCEN, care asigură agentul termic necesar Capitalei va ieşi din insolvenţă

Autor: Dorin Oancea Postat la 25 noiembrie 2020 57 afişări

Producătorul de energie electrică şi termică ELCEN, care asigură agentul termic necesar Capitalei va ieşi din insolvenţă, a anunţat miercuri, la o conferinţă de presă, ministrul Economiei Virgil Popescu.

Producătorul de energie electrică şi termică ELCEN, care asigură agentul termic necesar Capitalei va ieşi din insolvenţă

Minstrul a precizat că a fost pusă la punct o schemă de compensare cu ANAF, astfel încât penalităţile să fie tăiate şi ELCEN să iasă din insolvenţă şi să poată accesa fonduri şi să îmceapă să facă retehnologizări.

În discuţii s-au implicat Ministerul Economiei, Ministeul Finanţelor, Primăria generală a Capitalei.

ELCEN a intrat în insovenţă în octombrie 2016, cu datorii totale de 1,6 miliarde de lei la acel moment. Tot atunci fosta RADET avea datorii datorii către Electrocentrale Bucureşti în valoare de peste 3,9 miliarde lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elcen,
insolvenţă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.