Producătorii de jucării sunt îngroziţi: Tabletele iau locul păpuşilor Barbie sub pomul de Crăciun

Postat la 24 decembrie 2012 106 afişări

Crăciunul aduce în 2012 o nouă tradiţie în familie, tot mai mulţi copii găsind sub pom tablete în locul păpuşilor Barbie şi maşinuţelor, industria producătoare de jucării încercând să găsească o soluţie pentru a rămâne relevantă în concurenţa cu noul val, potrivit Financial Times.

De la Kindle Fire la iPad, analiştii anticipează apariţia unui nou trend în acest an: de la 3 ani în sus, copiii vor despacheta de Crăciun tablete în locul jucăriilor obişnuite, potrivit CNBC.

Producătorii de jucării obişnuite au remarcat deja tranziţia, însă nu au reuşit încă să se adapteze.

"Cei mai mari producători, Mattel şi Hasbro, sunt îngroziţi. Ar trebui să fie îngroziţi, dar linia oficială a «partidului» este că nu se tem", comentează analistul Sean McGowan, director de cercetare la banca de investiţii Needham & Company.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jucării,
Barbie,
Crăciun,
tablete
/actualitate/producatorii-de-jucarii-sunt-ingroziti-tabletele-iau-locul-papusilor-barbie-sub-pomul-de-craciun-10410078
10410078
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.