Procuror, despre poliţistul care a accidentat un copil: Nu era în misiune şi nu a acordat prioritate

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 ianuarie 2022 1260 afişări

Poliţistul care a accidentat mortal, joi, o fetiţă pe trecerea de pietoni nu se afla în misiune, spune procurorul Călin Radu. El precizează că poliţistul are calitatea de suspenct, iar procurorul de caz decide dacă dispune sau nu măsuri preventive.

Procuror, despre poliţistul care a accidentat un copil: Nu era în misiune şi nu a acordat prioritate

„Din momentul în care a ajuns la o trecere de pietoni, care urmare a nerespectării limitei maxime de viteză admisă în localităţi, nu a acordat prioritate victimei şi a accidentat-o, provocând leziuni traumatioce ce au cauzat decesul imediat al victimei”, a declarat procurorul Călin Radu.

El a precizat că fetiţa a fost accidentată pe trecerea de pietoni.

„În acest moment, procurorul de caz apreciază cu privire la propunerea sau dispunerea unor măsuri preventive. Din administrarea mijlocelor de probă s-a reţinut că avea în funcţiune semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice, că nu se afla în misiune”, a adăugat Radu.

Călin Radu a precizat că poliţuistul are calitatea de suspect, lucru care i-a fost adus la cunoştiinţă.

O maşină de poliţie a accidentat, joi după-amiază, două fete, în Sectorul 1 al Capitalei. Una dintre fete a murit, iar cealaltă a ajuns la spital.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
procuror,
poliţist,
accident

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.