Procuror de la Pachetul instanţei supreme, acuzat de conducere sub influenţa alcoolului. Magistratul a provocat un accident cu doi răniţi

Postat la 15 ianuarie 2013 16 afişări

Procurorul Dumitru Cismaru, de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), a fost pus sub urmărire penală, pentru că a condus un aututorism sub influenţa alcoolului, producând un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.

"Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus, la data de 14 ianuarie 2013, începerea urmăririi penale faţă de numitul Dumitru Cismaru (procuror la Parchetul ICCJ) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge", informează, marţi, Ministerul Public.

Din rezoluţia de începere a urmăririi penale, dispusă de de procurori, a rezultat că în 26 decembrie 2012, în jurul orei 18.30, în timp ce conducea un autoturism pe Calea 13 Septembrie (din direcţia Ghencea către Şoseaua Progresul), învinuitul Dumitru Cismaru, ajuns la intersecţia cu strada Mihail Sebastian, nu a respectat culoarea semaforului electric şi a produs un accident de circulaţie, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/procuror-de-la-pachetul-instantei-supreme-acuzat-de-conducere-sub-influenta-alcoolului-magistratul-a-provocat-un-accident-cu-doi-raniti-10470309
10470309
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.