Procesul împotriva principesei Irina, pentru organizarea unor lupte de cocoşi, a fost amânat până pe 14 iulie

Postat la 15 ianuarie 2014 42 afişări

Un judecător federal a amânat până în iulie procesul penal împotriva principesei Irina, soţului său şi altor 16 persoane, acuzaţi în legătură cu organizarea unor lupte de cocoşi.

Procesul împotriva principesei Irina, pentru organizarea unor lupte de cocoşi, a fost amânat până pe 14 iulie

 Procesul inculpaţilor, între care se află şi Irina Walker, a treia fiică a regelui Mihai, era programat să înceapă marţi. Însă părţile au solicitat amânarea, continuând discuţiile pentru soluţionarea cazurilor cu procurori de la Washington şi din Oregon, potrivit site-ului oregonlive.com.

Judecătorul districtual Michael Mosman a stabilit data de 14 iulie pentru începerea procesului, programat să dureze cinci zile.

Potrivit procurorilor Guvernului, Irina Walker şi soţul său John Wesley Walker au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi la ferma lor de lângă Irrigon, în ţinutul Morrow din statul Oregon, în perioada aprilie 2012-mai 2013.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/procesul-impotriva-principesei-irina-pentru-organizarea-unor-lupte-de-cocosi-a-fost-amanat-pana-pe-14-iulie-11904606
11904606
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.