Probleme pentru Facebook: Compania va fi judecată pentru colectarea şi stocarea ilegală a datelor biometrice

Postat la 09 august 2019 72 afişări

O curte federală de apel a respins solicitarea companiei Facebook Inc de încheia un proces în care e acuzată că a colectat şi a stocat în mod ilegal date biometrice de la milioane de utilizatori, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Probleme pentru Facebook: Compania va fi judecată pentru colectarea şi stocarea ilegală a datelor biometrice

Decizia a fost luată cu 3-0 de o curte de apel de la San Francisco şi face referire la tehnologia de recunoaştere facială.

Compania care administrează cea mai mare reţea de socializare online este criticată de mai mulţi parlamentari şi autorităţi de reglementare pentru practicile sale.

Luna trecută, Facebook a fost de acord să plătească o amendă record în valoare de 5 miliarde de dolari într-un dosar al Comisiei Federale pentru Comerţ.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
facebook,
colectare,
ilegal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.