Priorităţile celui de-al doilea mandat al lui Obama: Armele de foc, bugetul şi imigraţia

Postat la 20 ianuarie 2013 11 afişări

Soluţionarea impasului bugetar, votarea restricţiilor asupra vânzărilor de arme de foc şi reformarea legilor privind imigraţia, acestea sunt priorităţile celui de al doilea mandat al preşedintelui Barack Obama, prezentate duminică de către unul dintre consilierii săi apropiaţi.

"Nu ne plimbăm pe culoarele Casei Albe căutând idei pentru a face lucruri", a declarat pentru postul ABC David Plouffe, venit să ofere o idee despre temele discursului de învestitură a lui Barack Obama, luni.

"Va fi un discurs al speranţei", a declarat el pentru CNN. "El va vorbi despre faptul că sistemul nostru politic nu ne cere să soluţionăm toate divergenţele pe care le avem şi nici să ne rezolvăm toate problemele", ci impasul poate fi soluţionat în anumite dosare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Obama,
arme de foc,
buget,
imigraţia
/actualitate/prioritatile-celui-de-al-doilea-mandat-al-lui-obama-armele-de-foc-bugetul-si-imigratia-10501440
10501440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.