Primul spital privat din ţară preluat de o autoritate publică pentru a trata coronavirusul

Autor: Vasile Magradean Postat la 24 martie 2020 717 afişări

Primul spital privat din ţară preluat de o autoritate publică pentru a trata coronavirusul

Consiliul Judeţean Cluj preia un spital privat pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu COVID-19. Spitalul privat este primul din ţară preluat de o autoritate, are 180 de locuri şi se află în comuna Baciu.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Cluj transmis marţi, spitalul beneficiază de condiţii superioare de izolare şi tratament.

„Consiliul Judeţean Cluj preia Spitalul Polaris şi finanţează operaţiunile necesare tratării pacienţilor infectaţi cu COVID-19. La acest spital vor putea fi primiţi 180 de pacienţi care vor beneficia de condiţii optime pentru tratarea COVID-19. Este vorba despre o premieră naţională, fiind primul spital privat din ţară preluat de o autoritate publică pentru a trata persoanele infectate cu COVID-19. Unitatea medicală beneficiază de condiţii superioare de izolare şi tratament", se arată în comunicat.

Spitalul este situat în Suceagu, comuna Baciu, în imediata apropiere a oraşului Cluj-Napoca.

Primele cazuri de pacienţi infectaţi cu coronavirus au fost internate de la începutul epidemiei la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca..

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
preluare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.