Primul mall din Sibiu, deschis în luna august, a fost amendat imediat după inaugurare cu 50.000 de lei pentru că nu avea autorizaţie de securitate la incendiu

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 15 noiembrie 2019 71 afişări

Primul mall din Sibiu, deschis în luna august, a fost amendat imediat după inaugurare cu 50.000 de lei pentru că nu avea autorizaţie de securitate la incendiu

Primul mall din Sibiu a fost amendat imediat după inaugurare cu 50.000 de lei, pentru că a fost deschis fără autorizaţie de securitate la incendiu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au declarat că sediul primului centru comercial din oraşul Sibiu a fost verificat imediat după inaugurare, joi.

Mall-ul a primit o sancţiune de 50.000 de lei, pentru că s-a deschis fără autorizaţie de securitate la incendiu.

Centrul comercial a fost inaugurat joi, când au şi apărut primele probleme. O farmacie a fost inundată la câteva ore de la inaugurare, reprezentanţii centrului comercial declarând, pentru MEDIAFAX, că s-a spart o conductă.

„S-a spart o conductă la o farmacie de la parter. Asta s-a întâmplat, am rezolvat problema. Se putea întâmpla oricând”, a spus reprezentantul mall-ului.

ISU Sibiu anunţa joi că a fost emis avizul de securitate la incendiu în data de 23 august 2019, iar în 13 noiembrie, miercuri, cu o zi înainte de inaugurare, operatorului economic i-a fost comunicat că în urma verificărilor făcute de ISU Sibiu în teren s-a constatat că nu au fost realizate măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite prin avizul de securitate la incendiu.

„Recepţia nu a fost admisă. În aceeaşi zi, reprezentanţii operatorului economic au depus documentele specifice obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu”, spuneau reprezentanţii ISU Sibiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MALL,
AMENDĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.