Primul Apple Shop din România a fost inaugurat ieri. Cum au reacţionat românii a fost incredibil

Postat la 19 septembrie 2015 424 afişări

Primul Apple Shop din România a fost inaugurat ieri. Cum au reacţionat românii a fost incredibil

eMag, cel mai mare retailer online din regiune, a deschis astăzi primul Apple Shop din România în cadrul showroom-ului Crângaşi din Bucureşti, după o investiţie de un milion de dolari suportată de ambele companii. Lansarea Apple Shop în România stă la baza planurilor gigantului american de a-şi creşte vânzările pe plan local.

„Apple Shop e nivelul cel mai apropiat de experienţa Apple. Este diferit faţă de un magazin al unui reseller. Produsele se pot vinde oriunde, însă nu vor face vânzare pentru că oamenii vor o experinţă cap-coadă şi de vânzare şi de produs. În Apple Shop totul este construit de Apple – de la mobilier, aşezarea produselor şi până la lumină şi sunet. De asemenea, tot personalul a urmat training-uri cu reprezentanţi ai Apple ”, a spus Iulian Stanciu, CEO şi acţionar în cadrul eMag.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
romania,
inaugurare
/actualitate/primul-apple-shop-din-romania-a-fost-inaugurat-ieri-cum-au-reactionat-romanii-a-fost-incredibil-14724514
14724514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.