Primele mall-uri din România în care te vei putea orienta cu ajutorul Google Maps

Autor: Georgiana Călin Postat la 05 septembrie 2017 265 afişări

Promenada şi Mega Mall, centre comerciale aflate în portofoliul NEPI Rockcastle, sunt primele mall-uri din România care implementează serviciul Indoor Google Map. În prezent, serviciul este disponibil pentru un număr restrâns de destinaţii din întreaga lume, care au trecut printr-un proces atent de selecţie, cele două centre comerciale şi aeroportul din Timişoara fiind singurele locaţii partenere Indoor Google Maps din România.

Primele mall-uri din România în care te vei putea orienta cu ajutorul Google Maps

Cu ajutorul Indoor Google Maps, vizitatorii Promenada şi Mega Mall pot naviga uşor şi rapid în interiorul celor două centre comerciale, direct de pe telefonul mobil, folosind informaţiile şi direcţiile de orientare oferite de aplicaţia Google.

Pentru a folosi serviciul, vizitatorii acestora trebuie să deschidă aplicaţia Google Maps pe telefonul mobil şi să caute pe hartă mall-ul în care doresc să meargă. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al clădirii făcând zoom pe hartă şi pot selecta etajul pe care vor să îl urmărească. Astfel, aplicaţia îi ajută să îşi planifice din timp experienţa în centrul comercial preferat, să parcheze mai aproape de magazinele sau spaţiile de relaxare la care vor să ajungă, dar şi să se deplaseze mai uşor, odată intraţi în clădire.

În prezent, Indoor Google Maps este disponibil în Promenada şi Mega Mall, urmând ca la finalul acestui an serviciul să fie prezent în toate centrele comerciale NEPI Rockcastle din România. Pasul următor va fi implementarea aplicaţiei Google şi în centrele comerciale operate de NEPI Rockcastle în Europa Centrală şi de Est.   

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.