Primele firme respinse sau acceptate de bancă din programul IMMInvest au fost publicate. Şase firme din comertul auto au acordul băncilor

Autor: Ramona Cornea Postat la 05 mai 2020 115 afişări

Primele firme respinse sau acceptate de bancă din programul IMMInvest au fost publicate. Şase firme din comertul auto au acordul băncilor

Primele companii admise sau respinse pentru finanţare de bănci din programul IMMInvest au fost publicate.  Astăzi, la ora 01.00, erau şase companii care au obţinut acord de finanţare de la băncile înscrise în program. Toate companiile admise au activitate în zona de comerţ auto şi reparaţii auto, conform datelor oferite de platforma de analiză financiară confidas.ro.

Companiile care vor finanţare prin IMMInvest sunt Auto Best SRL din Dâmboviţa, companie cu 35 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 12,3 milioane de lei în 2018, Delcar SRL din Braşov, cu o cifră de afaceri de aproape 63 mil. lei în 2018, Eco-Car SRL din Harghita, cu o cifră de afaceri de aproape 6,9 mil. lei,  Scorpion Exim din Vrancea – aproape 31 mil. lei, Primato SRL din Alba – peste 1,65 mil. lei şi Aliat AMS din Mureş, cu o cifră de afaceri de peste 25 mil. lei în 2018.

Până la ora menţionată, erau trei companii care au fost respinse de băncile din programul IMMInvest: Good Food Restaurant din Cluj, Anuta I. Marian-Daiana din Olt şi Proaudit Cont SRL din Bucureşti.

La ora 01:00, data 5 mai, erau 41.021 de cereri unice pe platforma IMMInvest, dintre care 24.393 au fost transmise la bancă, 24.139 necesitau clarificări, 3.981au fost preluate de FNGCIMM pentru analiză, 60 erau revocate, 8.323 erau transmise FNGCIMM, 6 erau aprobate de bancă şi 3 erau respinse de bancă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
program,
respingere,
auto,
banca,
acord

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.