Primele cuvinte pe care PAPA FRANCISC le-a rostit după ce a fost ales, dezvăluite de Vatican

Postat la 28 martie 2013 21 afişări

Vaticanul a dezvăluit primele cuvinte pe care cardinalul Jorge Bergoglio le-a rostit în momentul în care a fost ales de Conclav Papa Francisc, a anunţat miercuri agenţia specializată în problemele Vaticanului, I-Media.

Primele cuvinte pe care PAPA FRANCISC le-a rostit după ce a fost ales, dezvăluite de Vatican

 Cardinalul Jorge Bergoglio a spus "sunt un mare păcătos; încrezător în mila şi răbdarea lui Dumnezeu, în suferinţă, accept", în momentul în care a fost ales papă.

Acest episod, care s-a petrecut pe 13 martie, în a doua şi ultima zi a reunirii Conclavului, în Capela Sixtină, este relatat de către protopopul Bazilicii Sfântul Petru, cardinalul Angelo Comastri, participant la Conclav, într-un documentar realizat de Centrul de Televiziune al Vaticanului (CTV) şi care va fi difuzat pe 2 aprilie în Italia, sub formă de DVD.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primele-cuvinte-pe-care-papa-francisc-le-a-rostit-dupa-ce-a-fost-ales-dezvaluite-de-vatican-10696557
10696557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.