Primarul unui oraş din Alaska a murit după 20 de ani. Acesta era o pisică

Postat la 25 iulie 2017 334 afişări

Stubbs, pisica unei familii din oraşul Talkeetna din Alaska, a murit zilele trecute, iar evenimentul nu a trecut neobservat de comunitatea locală şi nici de mass media internaţională. Şi asta pentru că felina nu era una oarecare, ci era chiar „primarul" - ce-i drept, unul onorific - al localităţii, scrie Gandul.info

 Primarul unui oraş din Alaska a murit după 20 de ani. Acesta era o pisică

Stubbs, o felină căreia îi plăcea să bea apă dintr-un pahar de Margarita, a fost aleasă primar al oraşului Talkeetna din Alaska în 1998. Pisica ocupa această funcţie doar onorific, iar zilele trecute a murit, la vârsta de 20 de ani.

Proprietarii animalului au anunţat moartea acestuia sâmbătă, printr-o declaraţie de presă. „Stubbs a trăit timp de 20 de ani şi trei luni", au scris membrii familiei.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.