Primarul Sectorului 6 îi critică pe angajaţii Primăriei Generale: Distrug oraşul

Autor: Petru Mazilu Postat la 08 februarie 2021 131 afişări

Primarul Sectorului 6 din Bucureşti, Ciprian Ciucu, îi critică pe angajaţii Primăriei Generale a Capitalei după ce aceştia au spart un trotuar asfaltat recent pentru a monta un panou publicitar. Ce pretenţii să avem de la cetăţeni dacă angajaţii Primăriei distrug oraşul, se întreabă primarul Ciucu.

Primarul Sectorului 6 îi critică pe angajaţii Primăriei Generale: Distrug oraşul

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a povestit că a vrut să sune la Poliţia Locală după ce a văzut panoul publicitar montat pe trotuar. Panoul este pe mijlocul trotuarului şi a stricat o lucrare recent finalizată, a mai spus primarul care i-a criticat pe angajaţii Primăriei Generale.

„Tocmai mă pregăteam să sun la poliţia locală să îmi afle cine a pus acest panou ilegal în aşa hal... Pe trotuar, în drumul oamenilor. Dar e un proiect al Primăriei Municipiului Bucureşti. Ce pretenţii să mai avem de la cetăţeni dacă angajaţii primăriei distrug oraşul? Se asfaltase de curând”, a anunţat, pe Facebook, primarul Ciprian Ciucu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectorul 6,
angajaţi,
panou

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.