Primarul Sectorului 6, despre o lucrare: Sunt un car de nervi. E ca la nebuni. Eu nu plătesc aşa ceva

Autor: Petru Mazilu Postat la 26 noiembrie 2020 639 afişări

Primarul Sectorului 6 din Bucureşti, Ciprian Ciucu, anunţă pe Facebook că va refuza să plătească mai multe lucrări efectuate în zona pe care o conduce din cauza calităţii proaste. Nu este prima dată când Ciucu procedează în acest fel, dar acum primarul spune că răbdarea i-a ajuns la limită.

Primarul Sectorului 6, despre o lucrare: Sunt un car de nervi. E ca la nebuni. Eu nu plătesc aşa ceva

Primarul Sectorului 6 din Bucureşti, Ciprian Ciucu, a povestit pe Facebook că în timp ce mergea să recepţioneze o lucrare a descoperit mai multe erori în cadrul altei lucrări. Edilul şef a spus că este un car de nervi şi că nu va recepţiona lucrarea.

„Sunt un car de nervi. Am fost să recepţionez (pesonal să verific!) încă o lucrare şi în drum m-am oprit la o alta, semnalată de cetăţeni, care va veni la recepţie in viitorul apropiat. "Mozaicul" şi gaura din stânga colajului, la fel ca şanţul din dreapta sus, sunt opera Companiei Municipale Mangementul Traficului. Evident că nu a existat o coordonare între această companie municipală şi lucrările făcute în grabă de către ADP Sector 6 la presiunea fostului primar”, a anunţat primarul Ciucu.

Primarul Sectorului 6 a dezvăluit faptul că va propune ca bulevardele să fie exclusiv responsabilitatea Primăriei Generale.

„Mesajul meu este următorul: cine sapă un şanţ de 60 de centimetri, trebuie să repare tot trotuarul, pe o lăţime de 2 metri, ca la Oradea! Aceste bulevarde mari ţin de PMB şi voi propune un proiect Consiliului General pentru ca acest lucru să se întâmple! Pe străzile secondare mă ocup eu prin hotărâre de Consiliu Local. Oricum, stăm execrabil la coordonarea lucrărilor, planificarea lor. E ca la nebuni”, s-a revoltat, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Primarul Ciucu mai susţine că lucrarea făcută în bătaie de joc a mai fost refuzată la recepţie.

„Pozele din dreapta-jos arată cum au fost refăcute lucrările după ce am mai refuzat recepţia odată. Asta pentru că s-a lucrat fără proiect, de ochii lumii, în febra alegerilor!!! Exact când mă rugam de fostul primar să nu le facă în grabă, să aştepte să le fac eu ca lumea! Şi sunt un car de nervi pentru că sunt făcute pe bani împrumutaţi şi că au doar 3 ani garanţie şi că sunt proaste! Eu nu plătesc aşa ceva. Să se ştie: Cine vine la licitaţii în Sectorul 6 trebuie să livreze calitate. Sectorul 6 are un primar mai... pretenţios şi nu ia nici şpagă”, a concluzionat edilul Sectorului 6.

Primarul Ciprian Ciucu a anunţat că va merge personal să recepţioneze toate lucrările făcute în sector şi că va refuza să plătească dacă acestea nu vor îndeplini criteriile stabilite în contract.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectorul 6,
ciucu,
lucrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.