Primarul Sectorului 4 denunţă protocolul cu USL şi vrea să formeze o nouă majoritate în Consiliul Local

Postat la 29 noiembrie 2013 34 afişări

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a anunţat că nu va mai reprezenta Uniunea Social Liberală şi că denunţă protocolul încheiat cu aceasta, spunând că îi aşteaptă, săptămâna viitoare, la discuţii pe liderii politici care formează Consiliul Local, pentru a constitui o majoritate.

Primarul Sectorului 4 denunţă protocolul cu USL şi vrea să formeze o nouă majoritate în Consiliul Local

 Cristian Popescu Piedone (PC) a spus, după şedinţa Consiliului Local al Sectorului 4, că majoritatea proiectelor supuse votului în CL în ultimele luni, ori nu au fost aprobate de consilierii liberali, ori aceştia s-au abţinut de la vot, astfel că a decis ca, începând de joi, să nu mai reprezinte Uniunea Social Liberală (USL).

"Cine vrea să vină cu mine, să vină! Cine nu, nu! Începând de azi, nu mai pot garanta în numele întregului USL şi denunţ protocolul cu Uniunea Social Liberală la nivelul Sectorului 4. Aştept ca liderii politici care formează Consiliul Local Sector 4 (PSD, PC, PNL, PP-DD şi PDL) să vină la discuţii săptămâna viitoare, pentru a forma împreună o majoritate în interesul cetăţenilor Sectorului 4. Azi am constatat că o parte dintre cei pe care i-am girat în timpul campaniei electorale, membri ai USL, nu-şi respectă cuvântul dat cetăţenilor. Şi nu e vorba de proiecte financiare costisitoare, ci doar proiecte care asigură buna funcţionalitate a aparatului propriu, dar şi în interesul cetăţeanului", a spus Cristian Popescu-Piedone, citat într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 4.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primarul-sectorului-4-denunta-protocolul-cu-usl-si-vrea-sa-formeze-o-noua-majoritate-in-consiliul-local-11729977
11729977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.